Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2021. szeptember. 22


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 Nyílt levél dr. Molnár Péter Úrhoz a KAV Hajdú-Bihar megyei osztályvezetőjéhez
 
Napi Aktuális 2021-09-13 11:37:13
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

Központi Nyomozó Főügyészség

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 38.

 

kozpontinyomozo.fou@mku.hu

 

Dr. Kiss Árpád

nyomozásért felelős főügyészhelyettes.

Tárgy: Nyomozás elrendelésének kérése.

 

Tisztelt Főügyész helyettes Úr!

Alulírott mint a www.visszaelesek.hu oknyomozó hírportál főszerkesztője azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok önhöz, hogy nyomozást szíveskedjen elrendelni, csoportosan elkövetett, Btk 373. §  Csalás  Btk. 342. § Közokirat-hamisítás, , Btk 367. §,  Zsarolás,  Btk. 338. § Közveszéllyel fenyegetés, Btk. 271. § Hatóság félrevezetése, stb…  ügyekben ismeretlen tettes, illetve tettesek ellen.

Egyben kérem, a Hajdú-Bihar megyei rendőrkapitányság, ügyészség kizárását a nyomozásból tekintettel arra, hogy Dr. Molnár Péter mindegyik hatósággal munkakapcsolatban állt, mint bírósági titkár és mint főosztályvezető is.

Tényállás:

Közel három éve kísérem figyelemmel a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal alatt működő közlekedési hatóság Dr. Molnár Péter főosztályvezető által vezetett hivatalát. Nyomon követem egészen az önök által KSB.4617/2016. számú nyomozás meghosszabbítása óta.

A fenti számú ügyben a nyomozás lezárult, jogerős bírói ítélet született.

Ezen okiratok tanulmányozása során került a figyelmem középpontjába Dr. Molnár Péter aki 2019.03.01.-től már mint a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft.    HBM debreceni osztályvezetőjeként. Rengeteg információt begyűjtöttem, illetve láttak el vele kapcsolatosan. Érkeztek a panaszok bejelentések hangfelvételek különböző fenyegetésekről, kényszerítésekről, közokirat hamisításokról,  országgyűlési képviselőknek tett szívességekről, Ügyészek, rendőrök zsarolásáról, Bírók lejáratásáról és minden ami csak elképzelhető a Btk-ban. 

 

A zsarolások fenyegetések minden esetben a <proteus72@protonmail.com> e-mail címről érkeznek , érkeztek.

A "Király" meztelen vagy csak egy gyalog (paraszt)? 

Tisztelettel Kérem az olvasókat, ne támadják már ezt a tisztességes embert, pozitív mellette szóló információkat várok!

Nyílt levél dr. Molnár Péter Úrhoz a KAV Hajdú-Bihar megyei osztályvezetőjéhez

 
Tisztelt Molnár Úr!

Hosszas gondolkodás után ragadtam tollat az „Ön” érdekében, hiszen én még életemben annyi rosszat nem halottam vezető beosztásban lévő emberről mint önről. Engem ez felháborít és én természetesen nem ülök fel az ilyen ronda pletykáknak.

Az én szemeben ön egy tisztességes ember éppen ennek apropóján az pletykák tisztázása érdekében engedjen meg néhány ide vágó kérdést.

·       Igaz-e, hogy az ön hivatali irodájának kijárati falán van egy sakktábla figura melyen egyetlen egy csak a királyt ábrázoló bábu látható?

·       Igaz-e, hogy ön a munkatársait beszélgetés közben arra kéri helyezzék el magukat ezen a sakktáblán, de tudniuk kell ön a király?

·       Igaz-e, hogy ön a szolgáltató partnereit oktatókat, iskola vezetőket, vizsga biztosokat politikai kapcsolataival ( miniszterelnökünk nevét emlegetve )valamint a népszavazási kezdeményezést ellehetetlenítő kopaszokkal veréssel család megfélemlítéssel terrorizál (nagydarab, kopasz férfiak látványosan ellehetetlenítettek egy népszavazási kezdeményezést.) ?

 

·       Igaz-e, hogy ön bizonyos esetekben közokiratot hamisított csalást követett el?

·       Igaz-e, hogy önnek van olyan kollégája akinek nincsenek meg a szakma gyakorlásához szükséges iskolai végzettségei?

·       Igaz-e, hogy egyik közvetlen munkatársával szemben büntető eljárás van folyamatban?

·       Doktori címére utalva szíveskedjen közölni, hol és mikor szerezte azt ?

 Feltételezhetően jogi végzettségére hogyan értékeli illetve, hogyan értelmezi a „9. § *  (1) *  Az elméleti és gyakorlati vizsgáztatással kapcsolatos eljárást

a) az e rendelet 8. mellékletében,

b) a közlekedésért felelős miniszter által, valamint

c) a vizsgaközpont által a vizsgaszabályzatban meghatározott követelményrendszer szerint kell lefolytatni.

(2) *  A vizsgáztatás során a képzésre előírt - a 3., és 5. mellékletben meghatározott - szakmai feltételeket a vizsgáztatás sajátosságainak megfelelően kell alkalmazni.

(3) *  A vizsgaközpontnak biztosítania kell minden megyében a vizsgázás lehetőségét.

(4) *  A vizsgaközpont a székhelyén - ha jogszabály eltérően nem rendelkezik - minden munkanapon tart vizsgát.

(5) *  A vizsgák helyét és időpontját a vizsgaközpont jelöli ki. Ismeri-e ezen jogszabály többi paragrafusát is?

·       Igaz-e, hogy a KAV munkakapcsolatban áll a Hajdú-Bihar megyei állami apparátusokkal nevezetesen Rendőrség, ügyészség, kormányhivatalok stb.. állam apparátusokkal?

·         Kérem szíveskedjen tájékoztatni arról, hogy a 24/2005. (IV. 21.) GKM rendelet

a közúti járművezetők és a közúti közlekedési szakemberek képzésének és vizsgáztatásának részletes szabályairól szóló törvény értelmében a KAV milyen kapcsolatban áll az autós iskolákkal, az oktatókkal alá fölérendelt vagy munkakapcsolat?

·       Kérem szíveskedjen tájékoztatni arról, hogy a 24/2005. (IV. 21.) GKM rendelet a közúti járművezetők és a közúti közlekedési szakemberek képzésének és vizsgáztatásának részletes szabályairól szóló törvény értelmében a KAV milyen kapcsolatban áll a vizsgabiztosokkal alá fölérendelt viszonyban?

 
Tisztelt Molnár Úr !

Szeretném újra kijelenteni, hogy én nem hiszek ezeknek a pletykáknak ezért kérem, hogy 15. napon belül nyilatkozni szíveskedjen, válaszoljon a kérdésekre, hogy álláspontját közre tudjam adni változtatás nélkül.

 

 
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2021-09-14 19:32:04 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ