Keresés         Kapcsolat   
 
    Visszaélések.hu         Aktuális | Folyamatban lévő ügyek | Nyomozati szakaszban | Bírósági szakban | Jogerős ügyek | Vélemények
2021. augusztus. 4


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
  " Sajtóhelyreigazítás" 7. § Senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg a bűnösségét a bíróság jogerős határozatában nem állapította meg.
 
2018-03-09 18:40:29
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez
 

 

"Sajtóhelyreigazítás"

 A hírportálunkon 2018. január végén közzétett cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy a KITE Zrt. vezetése nyíltan adócsalókat támogat és adócsalásra hívja meg a kissebségi vállalkozókat. Nem felel meg a valóságnak az az állítása sem a cikknek, hogy a több éve tisztességesen helytálló vállalkozók azért nem dolgozhatnak a KITE-Plant kft Derecskei telephelyén, mert nem vesznek részt korrupcióban és nem jattolnak a főnökségnek. Ezzel a kijelentésünkkel azt  a hamis látszatot keltettük az olvasóban, mintha a KITE Zrt. bármely vezetője részére csúszópénzt kellett volna fizetnie ahhoz, hogy a derecskei telephelyen a vállalkozók munkához jussanak. Valótlanul állítottuk, hogy az állammal szemben a KITE-Zrt. több száz milliós áfa-közteheradó megfizetésével számolhat egy büntetőeljáráson kívül.

Ezzel szemben a valóság az, hogy a KITE Zrt. és annak vezetői nem támogattak soha adócsalókat és a vállalkozókat adócsalásra sem hívták fel. A KITE-Zrt. egyetlen vezetője részére sem kellett senkinek csúszópénzt fizetnie azért, hogy a derecskei telephelyén vagy bárhol máshol  a KITE-Zrt. részére munkát végezhessen. A KITE-Zrt. kiemelt adózó, akit a NAV folyamatosan ellenőríz. Adótartozása nincs, áfa bevallásait szabályosan, határidőben nyújtja be. A KITE-Zrt-vel szemben büntető eljárás nem folyik . A KITE-Plant kft. derecskei telephelyével kapcsolatos pályázattal összefüggésben a KITE-Zrt.  törvénytelenséget nem követett el. A KITE-Zrt szabályos pályázat keretében hirdetett meg a vállalkozók részére munkavégzési lehetőséget, amely pályázaton a legjobb árajánlatot benyújtó pályázó nyert.

Olvasóink és a KITE-Zrt. elnézését kérjük azért, mert a KITE-Zrt. üzleti jóhírnevét valótlan téyállításainkkal és a valóság hamis színben történő feltüntetésével megsértettük.

 

Dr Imre András felhívására közzétettük.

 
 
 Megosztás:  Add a Twitter-hez   Add a Facebook-hoz   Add az iWiW-hez  
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-11-17 Csipak Péter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2010-05-03 ITT A CUNAMI!
 
 
 
 
 
 
 
 Utolsó frissítés: 2021-08-01 07:54:49 IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ